Μολόχα, Γεράνι σε γλάστρα, υψος 20-30 εκατ.

2,50 €
με ΦΠΑ

Μολόχα-Γεράνι, Geranium

Αγαπημένο, διαχρονικό, πολύχρωμο και ανθεκτικό γεράνι, ένα από τα δημοφιλέστερα λουλούδια το βρίσκουμε σίγουρα σε κάθε

αυλή ή βεράντα. Τα γεράνια ανθίζουν από τις αρχές της άνοιξης ως τα τέλη του φθινοπώρου και μας χαρίζουν λουλούδια που σχηματίζουν χαρακτηριστικές σφαιρικές ταξιανθίες σε λευκό, ρόδινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μοβ και κίτρινο χρώμα. 

Στην οικογένεια των γερανιών ανήκει επίσης το πελαργόνι που έχει μεγαλύτερα λουλούδια και η μαστιχιά,  που είναι ιδανικό λουλούδι για κρεμαστά καλάθια. 

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
50 2,38 € Έως και 6,25 €
100 2,25 € Έως και 25,00 €
200 2,00 € Έως και 100,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Μολόχα-Γεράνι, Geranium

Το γεράνι είναι μία πολυετής αειθαλής πόα φυτό, πολύ διαδεδομένο στη χώρα μας. Καλλιεργείται τόσο σε γλάστρες όσο και σε κήπους.Διαθέτει πυκνό φύλλωμα, με φύλλα παλαμοσχιδή και άνθη κυρίως ρόδινα, που φύονται από τον βλαστό.Τα άνθη του εμφανίζουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τα πιο διαδεδομένα χρώματα που συναντάμε είναι το κόκκινο, το λευκό, το ροζ, το μωβ υπάρχουν όμως και ποικιλίες με πορτοκαλί, κίτρινα και δίχρωμα άνθη. Η ανθοφορία στο γεράνι έχει μεγάλη διάρκεια που μπορεί να φτάσει και τους 6 μήνες, από τα τέλη της άνοιξης μέχρι και τα τέλη του φθινοπώρου. 

Αναπτύσσεται σε όλα τα είδη εδαφών, ακόμα και σε βαριά, αργιλλώδη εδάφη, αρκεί να έχουν καλή αποστράγγιση. Προτιμά τις ηλιόλουστες θέσεις, αναπτύσσεται όμως εξίσου καλά και σε ημισκιερές θέσεις δίνοντας μικρότερη ανθοφορία. 

Είναι φυτό με μεγάλη αντοχή τόσο στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, όπως επίσης και στην έλλειψη νερού.

a1

Οδηγίες χρήσης

Είδος φυτού
Μολόχα-Γεράνι

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password