Για τον τρόπο αποστολής των εμπορευμάτων που επιλέξατε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310 472182 ή στο e-mail info@protypafytoria.gr, ώστε να υπολογίσουμε το τελικό κόστος της παραγγελίας σας (μαζί με τα μεταφορικά) και να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παράδοσής της.

Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας η οποία αναλαμβάνει την μεταφορά τους ή στο σπίτι σας (ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που θα επιλέξετε όπως αναφερθήκαμε προγενέστερα).

Τα παραδοτέα κατόπιν της παραγγελίας σας εμπορεύματα, αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας δύναται να εκτελεί τις παραδόσεις των προϊόντων, με δικά της μεταφορικά μέσα εφόσον ο τόπος παράδοσης βρίσκονται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Για τα θέματα σχετικά με παράδοση εμπορευμάτων ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με την εταιρεία μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τηλ. 2310 472182 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 09:00 - 15:00)

Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται με καταβολή του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Αν η παράδοση των προϊόντων γίνει από την εταιρεία μας, τότε η πληρωμή μπορεί να γίνει ΚΑΙ με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

  

 


 

Delivery Terms.jpg

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password