Καρυδιές 1.50-1.70m Τσάντλερ Φραγκέτ, Εμβολιασμένες, Γυμνόριζες ,ΑΠΟ 7.50 ΕΥΡΩ

9,00 €
με ΦΠΑ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.

Καρυδιά Καλιφόρνιας Τσάντλερ, 3 ετών με χοντρό κορμό και πυκνή ρίζα. Ύψος από 1,50 έως 1,70m.  Τα δέντρα διαθέτουν πιστοποιητικό ποικιλίας και είναι φυτουγειονομικά πιστοποιημένα από το Μπενάκιο Ίδρυμα.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα.

                                                                                 ΜΕ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ.

                                                                             ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΥΤΟΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ .

                                                               

                           

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
60 8,50 € Έως και 30,00 €
360 8,00 € Έως και 360,00 €
600 7,50 € Έως και 900,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΤΣΑΝΤΛΕΡ

        Όσον αφορά τώρα την παραγωγή, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εργασίας, είναι αξιοσημείωτο ότι ένα στρέμμα μπορεί να δώσει κατ’ελάχιστον τα 400 με 600 κιλά καρύδια με το κέλυφος, με κατώτατη τιμή πώλησης τουλάχιστον τα τρία ευρώ. Αν και φέτος, όπως και πέρυσι, η ζήτηση έχει ανεβάσει τις τιμές στα τουλάχιστον πέντε ευρώ ανά κιλό. Αν θελήσουμε τώρα να κάνουμε τώρα τους υπολογισμούς μας, θα δούμε ότι τα έσοδα κυμαίνονται από 1.200 έως και 3.000 ευρώ ανά στρέμμα! Τα έξοδα της καλλιέργειάς μας σε καμιά περίπτωση δεν ξεπερνούν τα 100 με 200 ευρώ το στρέμμα. Βλέπουμε λοιπόν ότι τα έσοδά μας από μία δενδρώδη καλλιέργεια, που είναι ξηρός καρπός και εύκολα αποθηκεύεται είναι αρκετά υψηλά και επαναλαμβανόμενα για κάθε χρόνο, μιας και δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να ξαναφυτεύουμε, απλά μόνο να περιποιούμαστε και να συγκομίζουμε.
Οι καρυδιές Καλιφόρνιας μπορούν να μείνουν ακόμη και για 50 παραγωγικά χρόνια. Βέβαια η καλλιέργεια της καρυδιάς Καλιφόρνια δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια στην χώρα μας με δέντρα που παράγουν κανονικότατα.
Η καλλιέργεια της καρυδιάς Καλιφόρνιας, είναι από της καλλιέργειες που ενώ δεν θέλει ιδιαίτερες απαιτήσεις και θεωρείται σαν “Τεμπελοκαλλιέργεια” (όχι απαιτητική σε χρόνο ενασχόλησης), ακόμη και για μη γεωργούς που θέλουν να επενδύσουν στην γεωργία, από την άλλη είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα, ξεκινώντας μια αξιόλογη παραγωγή από το πέμπτο (5ο) κιόλας έτος.

K1

Οδηγίες χρήσης

Είδος καρποφόρου
Καρυδιά

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password