ΓΚΟΤΖΙ (GOJI BERRY) σε γλάστρα, Τιμή για μεγάλη ποσότητα (Lycium barbarum)

10,00 €
με ΦΠΑ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.

Lycium barbarum. Για τους πολλούς είναι εντελώς άγνωστα τα Goji berry. Στον χώρο της υγιεινής διατροφής όμως, τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα ότι είναι από τα πιο αγαπημένα φρουτάκια.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα.

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
11 9,00 € Έως και 11,00 €
50 8,50 € Έως και 75,00 €
100 8,00 € Έως και 200,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Το Goji berry ( ΓΚΟΤΖΙ, Lycium barbarum ) είναι ένα φρούτο με σκούρο κόκκινο χρώμα το οποίο έχει μια γλυκιά γεύση. Θεωρείται ως η πιο συμπυκνωμένη θρεπτική τροφή. Καλλιεργούνται ως επί τω πλείστον στα βορειοδυτικά οροπέδια του Θιβέτ, σε υψόμετρο περίπου 3000-5000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ευδοκιμούν εκεί οπού το κλίμα είναι ηπειρωτικό και ο χρόνος ηλιοφάνειας είναι μακρύς σε συνδυασμό με απαλό αέρα, σε μεγάλη διάρκεια του χρόνου.

Τα Goji berries (ΓΚΟΤΖΙ) μπορούν να καταναλωθούν νωπά ή με τη μορφή χυμού. Αποτελούν μία ουσιώδη για το ανθρώπινο σώμα γιατί αυξάνουν την αντοχή, καταργώντας την κούραση και βοηθούν το σώμα να ανακτήσει από ασθένεια. Το Goji berry είναι επίσης γνωστό ως φρούτο της μακροζωίας και βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών που προκαλούν βλάβη στο σώμα.

Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν το σώμα να ανακτήσει από το κρύωμα και τον πυρετό αμέσως. Επίσης συμβάλει στη μείωση του βάρους. Αυτό οφείλεται στους πολυσακχαρίτες που περιέχει που μετατρέπουν την τροφή σε ενέργεια αντί για λίπος.

Το Goji berry χρησιμοποιείται επίσης για να προστατεύσει το DNA που είναι εκτεθειμένο σε χημικά προϊόντα, και στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου DNA. Γι’αυτό και βοηθάει πολύ στις χημειοθεραπείες γιατί μειώνει τους τοξική επίδραση στον οργανισμό. Χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη του καρκίνου του ήπατος, καθώς και τον καταρράκτη.

Είναι γνωστό επίσης ως τονωτικό του εγκεφάλου, διότι βελτιώνει τη δύναμη της μνήμης. και θεωρείται ιδανική τροφή για τα παιδιά γιατί συμβάλει στην διανοητική τους ανάπτυξη. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την καρδιά, βοηθά στη διατήρηση της καλής επίπεδα χοληστερόλης, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και ελέγχει το διαβήτη. Μπορούν επίσης να ενισχύσει τους μυς και τα οστά και να βοηθήσει στη διατήρηση των υγιών ούλων.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, περισσότερο και από το πορτοκάλι και έχει περισσότερη βήτα-καροτίνη και από τα καρότα. Περιείχε επίσης γερμάνιο, λίθιο, όπως και διάφορα αμινοξέα, βιταμίνες, σίδηρο, φώσφορο, τα θρεπτικά συστατικά του ασβεστίου και μετάλλων που απαιτούνται για τον ανθρώπινο οργανισμό.

GOJI (R22)

Οδηγίες χρήσης

Είδος καρποφόρου
Super Foods
Φρούτα του δάσους

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password