Φίκος Άμστελ, ύψος 1.00-1.20m, - Ficus Amstel

35,00 €
με ΦΠΑ

Φίκος Άμστελ, Ficus Amstel

Ο Φίκος Άμστελ ανήκει στην οικογένεια των Φίκων αλλά το φύλλωμα του δεν έχει καμία σχέση με τους συνήθεις Φίκους. Είναι ένα από τα πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου. Σε νότιες περιοχές της ελλάδας μπορεί να μείνει και έξω. Τα φύλλα του είναι γυαλιστερά πράσινα και μακρόστενα.

Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Φίκος Άμστελ, Ficus Amstel

Ο Φίκος Άμστελ Κινγκ (Ficus Amstel King - Ficus binnendijkii 'Amstel King') είναι μικρού μεγέθους αειθαλής θάμνος, όταν φυτεύεται στην γλάστρα και προορίζεται για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ή μέσου μεγέθους δέντρο, όταν φυτεύεται στο έδαφος του κήπου, σε περιοχές που κλιματικά ευνοούν την ανάπτυξή του. Έχει εντελώς ξεχωριστά φύλλα ως προς το σχήμα σε σχέση με τους άλλους Φίκους, αφού είναι επιμήκη (με μήκος 3 έως 24 cm), κι ακόμα έχουν δερματώδη υφή, είναι παχιά και γυαλιστερά, με ωραίο έντονα πράσινο χρώμα. Ο Φίκος Άμστελ Κινγκ αποτελεί φυτό εύκολης καλλιέργειας, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, και με την ελαφρώς κλαίουσα εμφάνισή του συνεισφέρει καλλωπιστικά όπου επιλεχθεί η τοποθέτησή του.

Χρήσιμη Συμβουλή : Ο Φίκος Άμστελ διατηρείται σε μικρή γλάστρα και μεταφυτεύεται σε μεγαλύτερη όταν η γλάστρα της έχει γεμίσει με ρίζα.  Κλαδεύουμε τα ξερά φύλλα για την καλύτερη ανάπτυξη του φυτού καθώς και τυχών ξηραμένες  άκρες των φύλλων. 

ΦΕ 1

Οδηγίες χρήσης

Είδος φυτού
Φίκος Άμστελ

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password