Πετούνια

0,50 €
με ΦΠΑ

Πετούνια - Petunia 

Ετήσιο φυτό, με εντυπωσιακή ανθοφορία από Απρίλιο έως Νοέμβριο. Φυτό με πλούσια ανθοφορία και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς χρησιμοποιείται για τον σχηματισμό ανθισμένων νησίδων και σαν γλαστρικό φυτό, καθώς υπάρχουν και κρεμοκλαδείς ποικιλίες. Προτιμά θέσεις ηλιόλουστες και εδάφη γόνιμα. 

Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Πετούνια - Petunia 

Πόα φυτό με πλούσια ανθοφορία και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, η πετούνια δίνει άλλη διάσταση στον κήπο αλλά και στο μπαλκόνι μας.

Με ύψος που φτάνει τα 20-50 εκατοστά, η πετούνια διακρίνεται από συμπαγή, πλούσια βλάστηση και γρήγορη ανάπτυξη. Τα άνθη της πετούνιας έχουν διάμετρο 10-15 εκατοστών και χαρακτηρίζονται από παρατεταμένη ανθοφορία που διαρκεί από τις αρχές της άνοιξης μέχρι τα τέλη φθινόπωρου.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και είδη πετούνιας για να επιλέξουμε να φυτέψουμε στον κήπο και στις γλάστρες μας. Πετούνιες με μικρότερα ή μεγαλύτερα άνθη, νάνες ή ψηλότερες για να φυτέψουμε σε παρτέρια, μονόχρωμες ή δίχρωμες, καθώς και η ξεχωριστή μαύρη πετούνια. Υπάρχουν ακόμα έρπουσες ποικιλίες, οι γνωστές σερφίνιες, ιδανικές για εντυπωσιακά κρεμαστά καλάθια και πολύχρωμη εδαφοκάλυψη.

Οδηγίες χρήσης

Είδος φυτού
Πετούνια

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password