Σκυλάκι, 30cm διάμετρος

4,00 €
με ΦΠΑ

Σκυλάκι - Antirrhinum Majus

Το σκυλάκι, αγαπημένο καλλωπιστικό φυτό με υπέροχα λουλούδια, φυτεύεται την άνοιξη και αποτελεί χαρακτηριστικό φυτό της Μεσογείου, με πλούσια βλάστηση. Αν και πολυετές φυτό, συνήθως φυτεύεται ως ετήσιο σε κήπους και σε γλάστρες στο μπαλκόνι για να μας χαρίσει πλούσια ανθοφορία και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
100 3,80 € Έως και 20,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Σκυλάκι - Antirrhinum Majus

Το σκυλάκι είναι ένα φυτό με καλλωπιστική αξία. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κηποτεχνία για φύτευση παρτεριών, για τη δημιουργία ανθισμένων νησίδων σε συστάδες ή κατά σειρά μέσα σε χλοοτάπητες ή για φύτευση γλαστρών και ζαρντινιερών. Επίσης χρησιμοποιείται σε βραχόκηπους και οι χαμηλές ποικιλίες του δημιουργούν όμορφες μπορντούρες.

Σπέρνεται είτε στις αρχές του φθινοπώρου, είτε στις αρχές της άνοιξης. Για ν' αναπτυχθεί χρειάζεται άφθονο ήλιο, καλά στραγγιζόμενο και δουλεμένο έδαφος. Μερικές ποικιλίες του μπορούν να ευδοκιμήσουν ακόμη και σε γλάστρες.

Ανθοφορεί κυρίως κατά τη θερμή περίοδο,από τις αρχές της άνοιξης έως το τέλος του φθινοπώρου. Οι χαμηλές ποικιλίες ανθίζουν σε 10 περίπου εβδομάδες και σε 20 με 24 εβδομάδες οι ψηλές ποικιλίες. Τα άνθη του είναι μεγάλα και έχουν πολλές αποχρώσεις όπως κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και άσπρο. Επίσης, σχηματίζουν ταξιανθίες τύπου «στάχεις» επάκρια, επάνω στους επιμήκεις ζωηρούς βλαστούς του.

Ο πολλαπλασιασμός του πραγματοποιείται σε σπορεία και μεταφυτεύεται όταν τα νεαρά φυτάρια φθάσουν το ύψος των 10 εκατοστών και αποκτήσουν 3 με 4 φύλλα. Μπορεί ο πολλαπλασιασμός τους να πραγματοποιηθεί και με μοσχεύματα, όμως, αυτό είναι δυνατό μονάχα σε συγκεκριμένες ποικιλίες.

Α7

Οδηγίες χρήσης

Είδος φυτού
Σκυλάκι

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password