Γαρυφαλλιά Φ10cm, σε γλάστρα

2,50 €
με ΦΠΑ

Γαρυφαλλιά - Dianthus Carnation

Η γαρυφαλλιά (ή δίανθος, γαριφαλιά) είναι ένα πολυετές φυτό με γκριζοπράσινα λογχοειδή φύλλα και κρεμοκλαδείς βλαστούς. Τα άνθη του είναι εντυπωσιακά σε διάφορες αποχρώσεις: λευκά, ροζ, μωβ, πορτοκαλί, κόκκινα, κίτρινα, ακόμη και δίχρωμα.Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο ψύχος ή την ατμοσφαιρική ρύπανση. Συχνά φυτεύεται σε κρεμαστές ζαρντινιέρες, χωρίς αυτό να αποκλείει τη φύτευση του σε σταθερή θέση στον κήπο.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
100 2,38 € Έως και 12,50 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Γαρυφαλλιά - Carnation Dianthus

Τα γαρύφαλλα είναι από τα πιο δημοφιλή λουλούδια. Είναι μεγάλα, μ’ έντονα χρώματα κι αρωματικά, και χρησιμοποιούνται συχνά σε διακοσμήσεις και συνθέσεις.

Η καλλιέργεια του φυτού είναι αρκετά εύκολη. Φυτεύεται σε κήπους, συνήθως σε γραμμές ως όρια με απόσταση 30-45 εκ. μεταξύ των φυτών, ή σε δοχεία. Χρειάζεται ήλιο και καλά αποστραγγιζόμενο, ουδέτερο ή ελαφρώς αλκαλικό, έδαφος (ph 6,6-7,8 είναι το ιδανικό). Το έδαφος θα πρέπει να στραγγίζει ανάμεσα στα ποτίσματα.

Τα φυτά που βρίσκονται κάτω στο έδαφος θα πρέπει να φυτευθούν σε μέρος που στραγγίζει γρήγορα τα νερά, για να μην παραμένουν συνεχώς σε υγρό έδαφος σε βροχερό καιρό, ιδιώς το χειμώνα. Η αποστράγγιση του εδάφους μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη άμμου. Συμπτώματα υπερβολικού ποτίσματος είναι κίτρινα φύλλα.

Τα φυτά θα πρέπει να λιπαίνονται στην αρχή της περιόδου ανάπτυξης την άνοιξη με ισορροπημένο λίπασμα και κατά την ανθοφορία με λίπασμα χαμηλότερο σε άζωτο.

Α5

Οδηγίες χρήσης

Είδος φυτού
Γαρυφαλιά

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password