Φεϊζόα, ύψος 150cm - διάμετρος 100cm

45,00 €
με ΦΠΑ

Φεϊζόα - Feijoa sellowiana

Η φεϊζόα είναι αειθαλής θάμνος αργού ρυθμού ανάπτυξης.Έχει πυκνό φύλλωμα που το καθιστά ιδανικό και για μπορντούρες.Η φεϊζόα ανθοφορεί την άνοιξη και ακολουθεί καρποφορία. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην ξηρασία αλλά μέτρια αντοχή στις ακραίες θερμοκρασίες του χειμώνα.

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
5 42,75 € Έως και 11,25 €
20 40,50 € Έως και 90,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Φεϊζόα - Feijoa sellowiana

Η φεϊζόα είναι αειθαλής θάμνος αργού ρυθμού ανάπτυξης. Μπορεί να διαμορφωθεί και σαν μικρό δένδρο με τα κατάλληλα κλαδέματα. Το μέγιστο ύψος του φυτού σε πλήρη ανάπτυξη μπορεί να φτάσει τα επτά μέτρα ενώ η διάμετρος του τα πέντε μέτρα. Έχει πυκνό φύλλωμα που το καθιστά ιδανικό και για μπορντούρες. Τα φύλλα του είναι ωοειδή, δερματώδη, σκούρα πράσινα στην επάνω επιφάνεια και αργυρόχρωα στην κάτω επιφάνεια τους.

Η φεϊζόα ανθοφορεί το καλοκαίρι δίνοντας πλούσια, εντυπωσιακή ανθοφορία που, στις κατάλληλες συνθήκες, ακολουθείται από εξίσου εντυπωσιακή καρποφορία. Τα άνθη της είναι λευκού ή ροζ χρώματος, με χαρακτηριστικούς, μεγάλους, κόκκινους στήμονες. Τόσο τα άνθη όσο και οι καρποί του φυτού είναι εδώδιμοι.

Προτιμά ηλιόλουστες θέσεις φύτευσης προστατευμένες από τους ψυχρούς ανέμους. Ευδοκιμεί σε κάθε τύπου ξηρά, καλά αποστραγγιζόμενα εδάφη. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην ξηρασία αλλά μέτρια αντοχή στις ακραίες θερμοκρασίες του χειμώνα.

Α9

Οδηγίες χρήσης

Είδος θάμνου
Φεϊζόα
Χρήση Θάμνου
Για κήπο ή βραχόκηπο
Για φράχτη

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password