Λεμονοκυπάρισσο 80-100cm ύψος, 20cm διάμετρος

10,00 €
με ΦΠΑ

Λεμονοκυπάρισσο -  Gold crest, Wilma

Το gold crest  ή αλλιώς λεμονοκυπάρισσο, είναι ένα αειθαλές κωνοφόρο δέντρο που επισήμως ονομάζεται  cupressus macrocarpa και ανήκει στην οικογένεια cupressaceae. Το μοναδικό τους χρώμα σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμα καθιστούν το γκολντ κρεστ μία εξαιρετική επιλογή που χρησιμοποιείται ευρύτατα για κηποτεχνίες τη δημιουργία φρακτών αλλά και για μεμονωμένες φυτεύσεις.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα

Τηλεφωνήστε μας για τιμές χονδρικής

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
5 9,50 € Έως και 2,50 €
10 9,00 € Έως και 10,00 €
20 8,50 € Έως και 30,00 €
50 8,00 € Έως και 100,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Λεμονοκυπάρισσο -  Gold crest, Wilma

Το gold crest  ή αλλιώς λεμονοκυπάρισσο, είναι ένα αειθαλές κωνοφόρο δέντρο που επισήμως ονομάζεται  cupressus macrocarpa και ανήκει στην οικογένεια cupressaceae. Κατάγεται από την Βόρεια Ευρώπη, έχει  ομοιόμορφη κωνική ανάπτυξη η οποία φτάνει ακόμα και τα 8 μέτρα, ανοιχτό κιτρινοπράσινο χρώμα, ειδικά στις νεαρές κορυφές, και λεπτό άρωμα που θυμίζει λεμόνι όταν το τρίψουμε.

Το μοναδικό τους χρώμα σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμα καθιστούν το γκολντ κρεστ μία εξαιρετική επιλογή που χρησιμοποιείται ευρύτατα για κηποτεχνίες τη δημιουργία φρακτών αλλά και για μεμονωμένες φυτεύσεις. Το γκολντ κρεστ μπορεί να φυτευτεί και σε γλάστρα, όπου θα έχει σχετικά περιορισμένη ανάπτυξη, αρκετή ωστόσο για να διακοσμήσει το μπαλκόνι ή την αυλή μας.

K3

Οδηγίες χρήσης

Είδος δέντρου
Λεμονοκυπάρισσο

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password