Κέδρος Άτλαντος 300cm ύψος, γαλάζιος

200,00 €
με ΦΠΑ

Κέδρος Άτλαντος - Cedrus Atlantica "Glauca"

Ο γλαυκός Κέδρος είναι κωνοφόρο με πυραμιδοειδές σχήμα, που τα πρώτα 10 χρόνια δεν ξεπερνά τα 3,5μ. Έχει πυκνές, αργυρογάλανες βελόνες και διακοσμητικούς, ωοειδείς κώνους στα ενήλικα φυτά. Φυτεύεται μεμονωμένα για να αναδεικνύει το γλαυκό χρώμα του. Προτιμά μέτρια, υγρά και καλά στραγγιζόμενα εδάφη, καθώς και ηλιόλουστες θέσεις φύτευσης.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
3 190,00 € Έως και 30,00 €
6 180,00 € Έως και 120,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Κέδρος Λιβάνου - Cedrus libani

Ο κέδρος (Cedrus) είναι κωνοφόρο αειθαλές δέντρο που ανήκει στην οικογένεια των Πευκοειδών. Περιλαμβάνει τέσσερα είδη, γνωστότερο από τα οποία είναι ο κέδρος του Λιβάνου. Δάση από κέδρους συναντώνται στην Κύπρο και στο όρος Πάρνωνας. Τα κυριότερα είδη είναι τα εξής:

  • Κέδρος του Λιβάνου (Cedrus libani var. libani)
  • Κέδρος του Άτλαντα (Cedrus libani var. atlantica)
  • Κέδρος της Κύπρου (Cedrus libani var. brevifolia)
  • Κέδρος των Ιμαλαϊων (Cedrus deodara)

Ο κέδρος Λιβάνου είναι ένα πανέμορφο, διακοσμητικό, κωνοφόρο δέντρο, με καταγωγή από τη νοτιοδυτική Ασία και τη Συρία. Το εκπληκτικό ζωηρό του φύλλωμα, από σκούρες πράσινες βελόνες, παραμένει ελκυστικό όλο το χρόνο, χαρίζοντας διαρκώς γεμάτη όψη στον κήπο που θα φυτευτεί. Ανθεκτικός τόσο στο έντονο κρύο όσο και στην ξηρασία, θα χρειαστεί ελάχιστη φροντίδα για να αναπτυχθεί, εξασφαλίζοντας ένα έυκολα μοναδικό αποτέλεσμα.

Είναι κατάλληλος για κήπους μεγάλου μεγέθους, πάρκα, κήπους χαμηλής συντήρησης και κήπους με διάφορα κωνοφόρα όπου λειτουργεί σαν φυτό-δείγμα.

K1

Οδηγίες χρήσης

Είδος δέντρου
Κέδρος

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password