Κέδρος Λιβάνου, 300cm ύψος, 150cm διάμετρος

120,00 €
με ΦΠΑ

Κέδρος Λιβάνου - Cedrus libani

Ο κέδρος Λιβάνου είναι ένα πανέμορφο, διακοσμητικό, κωνοφόρο δέντρο, με καταγωγή από τη νοτιοδυτική Ασία και τη Συρία. Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία καθώς και στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ είναι μέτρια ανθεκτικό στην ατμοσφαιρική ρύπανση των  μεγαλουπόλεων. Χάρις σε αυτά τα χαρακτηριστικά, οι Κέδροι του Λιβάνου αξιοποιούνται κατάλληλα στην κηποτεχνία αλλά και στην αρχιτεκτονική του τοπίου.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
5 114,00 € Έως και 30,00 €
10 108,00 € Έως και 120,00 €
Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Κέδρος Λιβάνου - Cedrus libani

Ο κέδρος (Cedrus) είναι κωνοφόρο αειθαλές δέντρο που ανήκει στην οικογένεια των Πευκοειδών. Περιλαμβάνει τέσσερα είδη, γνωστότερο από τα οποία είναι ο κέδρος του Λιβάνου. Δάση από κέδρους συναντώνται στην Κύπρο και στο όρος Πάρνωνας. Τα κυριότερα είδη είναι τα εξής:

  • Κέδρος του Λιβάνου (Cedrus libani var. libani)
  • Κέδρος του Άτλαντα (Cedrus libani var. atlantica)
  • Κέδρος της Κύπρου (Cedrus libani var. brevifolia)
  • Κέδρος των Ιμαλαϊων (Cedrus deodara)

Ο κέδρος Λιβάνου είναι ένα πανέμορφο, διακοσμητικό, κωνοφόρο δέντρο, με καταγωγή από τη νοτιοδυτική Ασία και τη Συρία. Το εκπληκτικό ζωηρό του φύλλωμα, από σκούρες πράσινες βελόνες, παραμένει ελκυστικό όλο το χρόνο, χαρίζοντας διαρκώς γεμάτη όψη στον κήπο που θα φυτευτεί. Ανθεκτικός τόσο στο έντονο κρύο όσο και στην ξηρασία, θα χρειαστεί ελάχιστη φροντίδα για να αναπτυχθεί, εξασφαλίζοντας ένα έυκολα μοναδικό αποτέλεσμα.

Είναι κατάλληλος για κήπους μεγάλου μεγέθους, πάρκα, κήπους χαμηλής συντήρησης και κήπους με διάφορα κωνοφόρα όπου λειτουργεί σαν φυτό-δείγμα.

K6

Οδηγίες χρήσης

Είδος δέντρου
Κέδρος

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password