Σπαθίφυλλο - Spathiphillum, peace lilly

12,00 €
με ΦΠΑ

Σπαθίφυλλο - Spathiphillum, peace lilly

Το σπαθίφυλλο είναι πολύ όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου.  Το εντυπωσιακό άσπρο χρώμα του, δημιουργεί μία πολύ ελκυστική αντίθεση με το σκούρο πράσινο χρώμα των φύλλων του που το κάνει να ξεχωρίζει. Με καταγωγή από την κεντρική και νότια Αμερική, το σπαθίφυλλο είναι γνωστό και ως “κρίνος της ειρήνης” (peace lily), καθώς θυμίζει τη λευκή σημαία που αποτελεί σύμβολο ανακωχής.

Ποσότητα

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αποστολή αγαθών

 

Πολιτική επιστροφών

Σπαθίφυλλο - Spathiphillum, peace lilly

Το σπαθίφυλλο ανήκει στην οικογένεια των τροπικών φυτών για αυτό το φυτεύουμε σε χώμα που περιέχει τύρφη και περλίτη ώστε να εξασφαλίζεται η καλή αποστράγγιση. Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα χρειάζεται πότισμα μια φορά την εβδομάδα, ενώ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι χρειάζεται 2-3 φορές.
 
Ιδανικές συνθήκες:
Το ιδανικότερο σημείο για το σπαθίφυλλο είναι κοντά σε παράθυρο για να έχει αρκετό φώς χωρίς όμως να το βλέπει άμεσα ο ήλιος γιατί θα προκαλέσει ζημιές στα φύλλα του. Μπορεί να αναπτύσσεται και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μόνο που ίσως ελαττωθεί η ανθοφορία τους. Μην το τοποθετείται δίπλα σε καλοριφέρ ή άλλες συσκευές που εκπέμπουν ζέστη ή κρύο γιατί θα επηρεάσει αρνητικά το φυτό σας. Αγαπάει την ζέστη για αυτό και μπορεί να ζήσει και έξω σε σκιερά σημεία, να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τον ήλιο, οι απότομες αλλαγές και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να βλάψουν το φυτό σας.

ΑΠ7

Οδηγίες χρήσης

Είδος φυτού
Σπαθίφυλλο

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό
Αντί για αυτό, συνδεθείτε ή Αλλαγή password